Om huset

Organisationer udvikles gennem talenter

House of Talents er en privat virksomhed stiftet i 2016. Det er vores ambition at styrke dansk erhvervslivs talentmasse. Vi arbejder på tre niveauer; executive, ledelse og medarbejder. Det er vores målsætning at sikre at de mange talenter, der dagligt er med til at holde landets mange arbejdspladser i gang, anerkendes, fremhæves og udvikles.

Organisationen

Vi er et team af dedikerede og erfarne specialister med mange års erfaring i coaching, ledelsessparring og organisationsudvikling.
House of Talents er en del af TimeGruppen, der leverer integreret ledelses- og økonomisk rådgivning til mere end 3.000 danske virksomheder.

En del af TimeGruppen

House of Talents er en del af TimeGruppen, der leverer ledelses- og økonomisk rådgivning til mere end 3.000 danske virksomheder: TimeGruppens vækstrådgivning dækker en bred vifte af felter fra revision, skat og pension, over forsikring og investering, til IT, HR & rekruttering.
House of Talents er et centralt element i TimeGruppens one-stop-shop-filosofi. Ved at forbinde dyb indsigt i personalejura med konkrete HR værktøjer er House of Talents rutineret i at løse en bred vifte af karriere- og ansættelsesudfordringer. Vores mål er at samle rådgivningsekspertisen så det dermed er let, overskueligt og enkelt at få kvalificeret, opdateret og operationel viden der udvikler et enkelt sted.

Jens Sørensen

Koncernchef, TimeGruppen, medstifter af House of Talents

Som erfaren leder med et stærkt iværksættergen drives jeg af ønsket om at få mennesker, der er låst fast til at vokse og udvikle sig. Jeg brænder for at skabe nye forretningsmæssige muligheder med afsæt i individuelle kompetencer.

Vækstperspektivet, troen på det hele menneske og vilje til at ville udvikle det enkelte individ er årsagerne til at jeg har været med til at opbygge House of Talents sideløbende med min position som koncernchef.

Growing Talents

Hos House of Talents arbejder vi bl.a. med vores talentudviklingsprogram ”Growing Talents”, et webbaseret og brugervenligt HR-værktøj udviklet til at styrke overblikket over kompetencer, holde styr på alle facetter af en HR-proces, forbedre indholdet af jeres udviklingssamtaler og optimere læringsplanerne.

Growing Talents består af fire forbundne trin. Vi kan være med jer i enkelte trin eller hele vejen.

Vil du vide mere om hvad vi kan gøre for jer, så kontakt mig gerne.

DORTE LENSFELT CEO og talentspejder, House of Talents

House of Talents beskrevet i tal

120+

Unikke talenter headhuntet

3.400+

Coaching sessioner

35

Års erfaring i branchen