Hvis det var muligt for mig, er det også 100 % muligt for dig. Jeg er ikke speciel. Jeg er bare et menneske, der har sluppet mig selv fri af fortidens selvdestruktive mønstre én gang for alle.

Hvis det var muligt for mig, er det også 100 % muligt for dig. Jeg er ikke speciel. Jeg er bare et menneske, der har sluppet mig selv fri af fortidens selvdestruktive mønstre én gang for alle.

Over it and on with it – Online Gruppe-coaching

Overvind enhver hindring, der står mellem dig og det, du ønsker

Selvom du føler, du har prøvet alt og stadig ikke har svarene, vil det hele ændre sig i det øjeblik, du får indsigt i det, der forhindrer dig i at nå dine mål.

Med gruppecoaching bliver du en del af et trygt fællesskab, hvor du også lærer af andres udfordringer og proces, så I sammen hurtigere kommer nærmere det liv, I ønsker. Vi sætter i fællesskab fokus på de ting, der fylder i livet og skaber sammen klarhed over, hvordan vi kan løse livets udfordringer, sammen med ligesindede.

Lad os i fællesskab løse livets udfordringer og skabe et fælles fundament, hvor følsomme emner ikke længere er tabubelagte, men i stedet lægges frem i lyset, hvor de kan blive løst. Derudover er gruppecoaching en fantastisk mulighed for at arbejde med dig selv hjemmefra. Det eneste du behøver er en adgang til internettet og din tablet eller iPhone. Og selvfølgelig lysten til at leve et liv fyldt med nærvær, tilstedeværelse og indre ro.

Derudover vil der være én deltager, der hver gang får mulighed for at blive coachet af mig.

Gruppecoaching er for dig, der kan svare ja til et eller flere af disse udsagn.

Oplever du indimellem at have tanker som disse?

 • Jeg føler, at der mangler noget i mit liv.
 • Jeg brænder ikke for noget, og jeg går bare igennem livet uden at vide, hvor jeg er på vej hen.
 • Jeg står ved en skillevej og har brug for klarhed.
 • Jeg hader mit job, men jeg føler mig fastlåst. Jeg føler ikke, jeg udnytter mit potentiale, men bare har et job, der kan betale mig løn.
 • Jeg holder mig selv tilbage i mit arbejde, fordi jeg er bange for at fejle (eller lykkes ...)
 • Mit hjerte er knust, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal få smerten (fra mit forliste forhold) til at forsvinde.
 • Den måde jeg lever mit liv på, er bare ikke i overensstemmelse med den person, jeg gerne vil være.
 • Jeg har ingen opsparing, og jeg er bekymret for, om jeg i fremtiden kan forsørge mig selv økonomisk.
 • Min lave selvtillid påvirker alle områder af mit liv.
 • Vægten kommer bare ikke af, tværtimod tager jeg hele tiden på.
 • Jeg er trist og stresset HELE tiden.
 • Livet føles bare som et sort hul og hver dag er en kamp.
 • Jeg er så forvirret, hvorfor kan jeg ikke bare være GLAD og TILFREDS?

Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af disse udsagn, er det ikke overraskende, at du ikke føler dig energifyldt og lykkelig lige nu.

Online gruppe coaching er for dig, der oplever følelsen af:

Der er noget i dit liv, du længes efter, men endnu ikke har været i stand til at finde, føle eller opnå.

Du har udviklet din selvbevidsthed, men føler stadig, at du sidder fast i de samme mønstre med de samme gamle problemer (og du aner ikke, hvordan du kan finde løsningen)

Du sidder fast i et gammelt mønster, rolle eller en gammel overbevisning, som du ønsker at skabe klarhed over, så du kan give slip.

Du har et mål – et job du gerne vil forlade, et forhold du søger eller en drøm, du gerne vil se gå i opfyldelse – men du ved ikke, hvordan du får det til at ske

Jeg vil i vores online gruppecoaching træne dig i, hvordan du kan:

 • Lindrer dine lidelse og være fuldstændig accepterende af det unikke, specielle individ du er. Forstå – muligvis for første gang – hvad dit sande formål er, og hvordan du begynder at leve det.
 • Gøre det klart, hvad der er mellem, hvor du er nu og hvor du vil være – og give dig værktøjer til, hvordan du kan komme videre.
 • Finde en selvtillid, du aldrig troede, du kunne få, og bruge den til at gå efter det, du virkelig ønsker.
 • Finde en gruppe af mennesker, der forstår dig og ønsker at være forbundet med dig.
 • Føle dig i kontrol over dine valg og beslutninger, så du aldrig skal leve med fortrydelse.
 • Skubbe dig selv ud af din komfortzone på en støttende og ikke-skræmmende måde.

Emner for gruppe-coaching

Du føler dig fortabt, forvirret, uklar og spekulerer ofte på, hvorfor du egentlig er her for.

Du savner et formål med dit liv. Du vil gerne føle, at du har større indflydelse i verden og gøre de ting, der får din sjæl til at danse og føle sig fri. Fylde dit liv med indhold, der giver dig den varme og klare følelse af betydning, dybt i maven. Indhold, der MOTIVERER dig til at stå ud af sengen hver dag.

Stå op, gå på arbejde, kom hjem, sov, gentag. Du er udmattet af dagligdagen og føler dig lænket til et blindgydejob. Måske er du blevet forbigået for en forfremmelse, og du stiller spørgsmålstegn ved, om du overhovedet har lyst til at forsætte i jobbet. Måske ønsker du, at du kunne tage en anden karrierevej, men tror, ​​det er for sent eller du er blevet for gammel til at ændre retning. Eller måske drømmer du om at starte din egen virksomhed, men har ikke selvtilliden til bare at gøre det.

Måske er du i et forhold, der er forbi sin “udløbsdato” (du ved, at det ikke længere er det rigtige for dig, men du er bange for at gå). Måske er du SÅ klar til at finde den eneste ene og slå dig ned, men dating føles som det mest akavede i verden. Måske er dit hjerte blevet knust for mange gange eller du er blevet rystet af et brud, og du føler dig totalt og aldeles uelskelig (og hvad end du gør, kan du bare ikke komme over din eks).

Måske kæmper du for at blive venner med mennesker, du føler virkelig ser og forstår dig. Eller du vil reparere det stenede forhold til din mor, fordi det er på tide, at hun ved, hvem du virkelig er. Eller du vil tilgive din far for at være følelsesmæssigt utilgængelig, så du kan holde op med at gøre ondt. Eller du vil arbejde på at lære at elske dig selv ubetinget og forene dig med fortidens fejltagelser, i stedet for at slå dig selv i hovedet over alting.

Måske siger du til dig selv, at du skal spise mere sundt (og at tingene bliver bedre, når du taber de 10 kg), men i det øjeblik livet kaster dig omkuld, rækker du ud efter junkfood eller andre usunde sager og lover at starte i morgen. Selvom i morgen aldrig kommer. Bagefter er du plaget af skyld og skam over “ikke at have kontrol.” Eller måske kæmper du med et kronisk helbredsproblem og har mistanke om, at der er en følelsesmæssig rod til det. Eller måske er angst og depression ved at overtage dit liv, og du er fast besluttet på at finde en vej tilbage til dig selv uden at ty til medicin.

Regninger, regninger, regninger. Måske ville du ønske, at du endelig kunne komme ud af gælden og begynde din opsparing. Men den uendelige strøm af økonomisk ansvar drukner dig, og hvorfor er det SÅ svært at holde på penge, når de kommer ind? Måske har du ikke gæld, men du har heller ikke penge nok, og du kan ikke leve det liv, du ønsker på grund af det. Eller måske har du i årevis fået samme løn og nu er det på tide, du får en lønforhøjelse. Du ved, du har arbejdet hårdt for det.

Dine tanker kører i ring og din nattesøvn er ikke som den plejer, du har svært ved at føle glæde og selv de ting, der engang var nemme at løse, virker nu uoverskuelige. Du ved, du i lang tid har været under stort pres, men du plejer at være stærk og kunne løse alting, så hvorfor er det hele nu så svært? Hvor blev al din energi af? Du har måske let til tårer eller bliver frustreret over selv de mindste ting, hvilket går ud over dine omgivelser. Du er begyndt at sige fra over for invitationer fra venner og familie, fordi du ikke længere kan overskue mange mennesker og larm. Det eneste du ønsker dig, er ro.

Du fornemmer og mærker andres energier, og ofte ved du, før alle andre, hvad løsningen er på et givent problem. Du er sensitiv, kærlig og omsorgsfuld og vil gerne løse alle andres problemer, for du ved lige præcis, hvordan. Dine omgivelser vil meget gerne have din hjælp og du hører altid fra folk, når der er problemer. Du smider derfor altid, hvad du har i hænderne og stiller dig til rådighed. Det fører ofte til, at du føler dig udmattet og træt.  Din intuition er stærk og du vil gerne blive endnu bedre til at forstå de ting, du oplever og mærker, så du i fremtiden kan blive bedre til at sætte grænser og forstå hvordan du mestre at udtrykke den energi, du mærker. På en kærlig og hensigtsfuld måde

Er der noget af det, der er sandt for dig? Det tænkte jeg nok. Hvis du undrer dig over, hvorfor du ikke har været i stand til at ændre dit liv endnu, har det noget at gøre med uløste problemer fra din fortid, og de historier, du fortæller dig selv om, hvem du er, og hvordan livet fungerer. Indtil disse ting skifter, er det næsten umuligt at lave de forandringer, der skaber det liv, du ønsker.

Din hjerne fortæller dig, at du ikke kan. Jeg fortæller dig, at du kan overvinde enhver frygt og blokering.

Uanset, hvad dine tanker fortæller dig, kan vi nedbryde dem og fjerne dem fuldstændigt fra dit liv. Ikke på en uge eller et par måneder. Men ved at træne dagligt, vil du stille og roligt nedbryde dem.

Begynd nu

Start din LIVE gruppecoaching og guidet meditation med Dorte Lensfelt

Tilmeld