YouTube video

Jeg mødte min første mentor som 21-årig. Det ændrede min livskurs dramatisk og satte mig på sporet af at leve et liv, der er tilfredsstillende på alle niveauer. Jeg ønsker det samme for dig.

Mit kald i livet er at hjælpe dig med at gøre det samme. Jeg arbejder derfor på at give dig de bedste redskaber og indsigter, så du kan være den, du virkelig er, gøre det, du elsker, og leve det liv, du i virkeligheden ønsker dig. Jeg er overbevist om, at du er født ind i denne verden for at gøre en positiv forskel for dig selv, dem du elsker og den verden, du ønsker at videregive til næste generation. Men at gøre en mærkbar forskel, begynder med dig.

Som din personlige mentor og coach vil jeg støtte dig i at forstå og fjerne det, der er i vejen for dine ønsker. Jeg vil udfordre dig til at sige “nej” til at gå gennem livets udfordringer og faser som et offer, og i stedet give dig redskaber til håbefuldt at sige “ja” til de mirakler og muligheder, der er tilgængelige for dig. Vi starter med at skabe overblik over dit liv og identificere områder, der kræver handling og/eller opmærksomhed.

Jeg vil hjælpe dig med at etablere klare, konkrete, målbare mål og støtte dig i at forbinde dig med din egen indre visdom. Der er ikke noget, du ikke kan flytte. Du er i stand til så meget mere, end du tror, er muligt.

Uanset om du har et specifikt mål eller blot søger generel vejledning til et livsområde, vil vores relation udvikle sig på den måde, der bedst støtter dig. Jeg holder dig ansvarlig for en plan, der er overskuelig og skabt specielt til dig, for jeg ikke tror på, at der er en ensartet tilgang, når det kommer til personlig udvikling. Jeg løser ikke dine problemer, men guider dig til at løse dem på egen hånd. Jeg lytter med forståelse og 100% fortrolighed. Mine relationer til mine kunder er fyldt med nærvær, ærlighed og så er de meget lærerige for begge parter. Mine relationer udvikler sig oftest til at blive livslange, hvilket betyder, at jeg bliver din soul mentor og følger dig igennem mange af livets faser.

Er du klar til dit mentorforløb?

Besvar spørgsmålene nu, og book et gratis mentoringopkald i dag

Test dig selv

Jeg har været mentor, og har coachet og ledet mennesker siden 2004. Jeg er uddannet leder fra Cph business Academy, Coaching i positiv psykologi af Dr. Michelle McQuai, Helbreds og ernæringskonsulent, fra AT Work, VIA styrkecoach af Dr. Ryan M. Niemiec, fra VIA Institute on Character, Clairvoyant aspirant, hos Tove Lucka og så er jeg uddannet mindfulness instruktør. Kort sagt betyder dette, at jeg arbejder på fire niveauer, det følelsesmæssige, mentale, handlingsmæssige og spirituelle niveau.

Mine vigtigste og mest omfattende erfaringer, har jeg fra mine egne livserfaringer. At komme om på den anden side af karriereforvirring og fiasko, gæld, krops- og spiseforstyrrelser, familiesammenbrud, opvækst med en alkoholiseret mor, forholdsproblemer, ordblindhed, mobning, svær sygdom, dødsfald og sundhedsmæssige udfordringer (herunder angst og stress) har lært mig vigtige livslektioner, som jeg i dag føler mig stærkt inspireret til at lære fra mig.

Jeg tror på, at vi alle har evnerne til at redde og elske os selv ubetinget, men nogle gange har vi simpelthen brug for en anden til at hjælpe os i gang og udvide vores sind, så vi kan skifte fokus fra det, der begrænser os til alt det, der er muligt for os.

Mine sessioner udføres via telefon, Zoom eller personligt, hvis du bor i Københavnsområdet. Hvis du vælger et forløb hos mig, forpligter du dig til minimum seks måneder, fordi dette giver dig tid til virkelig at skabe de forandringer, du ønsker i dit liv.

Jeg tilbyder også endags intensivkurser, der afholdes i København for folk, der søger øjeblikkelig klarhed og værktøjer til at komme i gang med at skabe varige og positive forandringer.

Hvem er du?

Jeg arbejder primært med kvinder i alle aldre, og igennem min tid som mentor og coach har jeg både arbejdet med topledere, iværksættere, ledere, forældre og studerende.  Den ene ting, de alle har til fælles, er en længsel efter at finde ind til kernen af dem selv, udleve deres fulde potentiale, opnå frihed og succes menneskeligt og økonomisk samt at leve et liv med indre ro og mening, helt uden at gå på kompromis.

Din garanti

Jeg har kun fire mentorforløb ad gangen, hvor alle har forpligtet sig til at blive holdt ansvarlige, møde op til møderne forberedte og give 100% af sig selv til hver session. Derudover er de villige til at bryde ud af deres komfortzone for at opnå deres ønskede mål.

Jeg ønsker dig al kærlighed på din rejse, og jeg anerkender dig for endeligt at finde modet, til at gå på opdagelse i dig selv og se dit sande potentiale. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig!

Jeg er her for dig og er allerede din største fan. Jeg vil støtte dig 110% gennem hele forløbet.

Er du klar til dit mentorforløb?

Besvar spørgsmålene nu, og book et gratis mentoringopkald i dag

Begynd nu